onsdag 16. desember 2009

16. Desember

Jeg blir aldri lei av å skrive blogger om mine venner. De er så viktige i livet mitt, og da er det veldig enkelt å skrive blogger om dem. Jeg ser på meg selv som utrolig heldig som har så mange gode venner. I går hadde jeg feks tre herlige samtaler på slutten av dagen, med tre forskjellige venner. Det var da det slo meg hvor heldig jeg er som har alle disse herlige menneskene rundt meg.

Det som er litt dumt med alle disse vennene er at de er utrolig dårlige til å kommentere bloggen min. Så tror nok dette er siste året jeg holder en slik julekalender, kjedelig å føle at en skriver kun til seg selv også.
Mitt tips for dagen i dag er å verdsett dine venner, de er dyrebare.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Neeeeeeeeei, ikke siste året, neineinei!!!! Æ kommentere! Det bare at i løpet av det siste halvanna døgnet har æ hatt eksamen også har vi vaska gølvet og vi har børi ved. Osv osv.. :P Men no har æ feriiii så no ska æ ikke gjør nåkka anna enn å læs blogga! (Bortsett fra å kjør bil i Vancouver for første gang.. Huff korr æ gruve mæ!)

Johanne Brekkevold sa...

Jeg har lest innleggene dine daglig;) KLEM!

Nils 2. sa...

Æ e in kvar dag å læs bloggen din Hannemora!!!!! Men du kommentere itj min blogg du heller vennen, men så ha du itj tatt me bilde tå mæ heller ;) hmpfs *furte*

Merete sa...

Æ læs bloggen din kvar dag, men ja æ kanj bli flinker på å kommenter, ska skjærp mæ :D

June sa...

Sorry Hanne:( Æ e litt dårlig og kommentere, men er innom å leser. Vi får skylde på travle dager :) Takk for i går! Nu e det rødding og litt vasking.. rydder roterommet som broren min skal sove på.
Julekose klæm tel dæ :)