fredag 22. januar 2010

Sprek sprekere sprekest

I dag har jeg overrasket både meg selv og andre tror jeg. Sett dere godt til rette folkens, spesielt du Lisa. Jeg har nemmelig gått på SKIIII. Det var utrolig herlig å ut å røre seg litt etter å ha sittet på skolen de siste ukene fra tidlig morgen til 6 tiden på kvelden. Jeg har også erfart at godt utstyr er viktig. Jeg har nemmelig invistert i nye skisko og bindinger. Skiskoene jeg hadde tidligere var nemmelig i str 40. Det passer dårlig til en fot i størrelse 37. Derfor koser føttene mine nå seg med gode og varme sko i 38 i stedet. Dette ga faktisk mersmak, så i morgen tar jeg skiene fatt igjen. Utrolig hvor mye som forandrer seg ettersom årene går.

Bildet er fra en skitur for noen år siden.

6 kommentarer:

Merete sa...

D e fordi at no kan vi vælg om vi vil gå på ski, mens før mått vi på ski som regel! E my artiar nårn kanj få vælg d sjøl :)

Hanne sa...

Ja, d e eit godt poeng Merete :D åsså e d vekti atn får vælg tempoe sjøl, årke itj sånn hæsblæsing, bli svett nok læll :P

June sa...

Så fin avkobling Hanne :) Det trenger du så du ikke drukner i skolearbeid!

GOD HELG SNUPPA!

Lisa sa...

Det fårn si... Æ e imponert, Hanne-mor!! :D

Rapunsel sa...

;D

Hanne sa...

Så herlig! Jeg har faktisk ikke prøvd mine ski enda, denne vinteren. Jeg liker meg nok best på ski når det er lunt i solhellinga og man kan ta laaang rast med bål, kryssord, strikking og greier. Mens man blir brun ;-)

Pludrehanneklem