lørdag 13. november 2010

Da braker det løst

Det som braker løst er eksamenstiden. Jeg fikk utdelt eksamenen i går, og jeg skal sette snuten til Dragvoll om noen minutter. Regner med det er litt mer folk der nå enn på en vanlig lørdag. Det bør i hvert fall være det. Jeg skal nå skrive en oppgave om helsefremming på arbeidsplassen. Helsefremming er jo faget i mitt hjerte. Spørs om det er "helsesøster spiren" som taler der gitt. Jeg har i det siste vært usikker på hva jeg vil videre. Jeg har liksom to alternativer. Det ene er ta praktisk pedagogisk utdanning og det andre er helsesøster. Jeg begynte jo på sykepleien for å bli helsesøster, og det er jo det jeg har tenkt hele tiden. Jeg kjenner nå at jeg begynner å gå mer og mer i den retningen at det er helsesøster jeg vil bli. Uansett så er planene i nærmeste fremtid å først bli ferdig med denne eksamenen, få en mastergradm og jobbe ett år eller to eller fler før jeg bestemmer meg for om det blir ped eller helsesøster. Vanskelig det der gikk. Nå ble det mye babling med lite mening her så det er vel bare å ta på seg ytterklær og komme seg på skolen.

Jeg vil forresten dele en sang med dere som jeg synes er såååå fin, og veldig i tiden siden den nye Cornelis Vreesvijk filmen akkurat er kommet. Legger inn link jeg for filmen ville ikke komme opp. Ha en fin lørdag da folkens.

2 kommentarer:

Merete sa...

Helsesøster Hanne Tøndel, d lyde bra :)

Lisa sa...

Lykke til med eksamen, Hanne. Og samme hva du bestemmer deg for aa gjoere i fremtida, saa vet jeg at du kommer til aa gjoere det BRA! :)