søndag 2. mai 2010

Ny uke med mange muligheter

Her står positiviteten høyt for tiden, og da mener jeg i forhold til pensum. Det leses og skrives om positiv helse, helsepsykologi og hele den regla. Dette omfatter et syn på at positivitet gir god helse kort fortalt. Det er ikke et dumt motto. Jeg holder nå på å skrive søknad til veileder for master. Planen er å bli ferdig med det i løpet av dagen så jeg har en ting midre å tenke på. Det er virkelig spennende tider dere :D Jeg er kjempe fornøyd med valg av mastertema, og trådene begynner å nøstes litt mer opp.

Jeg liker utviklingen på bloggen. Før har jeg liksom ikke følt for å skrive så mye om hva jeg gjør, men det er litt deilig å dele litt av min hverdag med andre også. Nå er det jo ikke så himla mange som leser denne bloggen nå, men hva synes dere som leser den? Liker dere utviklingen? Kanskje litt tidlig å si da, men jeg er optimistisk.


Nå sitter jeg jo på biblioteket, og ikke hjemme, men jeg fant ikke noe mer passende bilde, og dere vet (som Charlotte sier): ikke noe blogginnlegg uten bilde.

2 kommentarer:

Merete sa...

Ættersom æ kjenje dæ ganske godt Hanne, så syns æ d e kjempearti å læs om ka du hold på me, så del i vei :) Så æ like utviklingen på bloggen din :D Ps: gle mæ t gåtur på onsdag :D

Lisa sa...

Jeg liker også utviklingen for jeg vil jo så klart lese om aaaalt du gjør, så keep it comin', da blir Lisa glad! :)