onsdag 12. mai 2010

Luften har gått ut av ballongen

Nå er jeg lei, og kjenner at lufta har begynt å gå ut av meg. Føles som jeg er gått inn i en skoleapatisk tilstand. Jeg er jo ikke stresset en gang, men det kommer vel skal det fortsette slik. Håper virkelig jeg får igjen arbeidslysten snart, for det er en del dager til jeg blir ferdig enda. Skjønner ikke hvorfor jeg skulle bli så lei nå. Jeg har da fått sånn sansen for statistikk og all ting. Er vel bare noe man må regne med, at formen ikke er på topp til en hver tid. Nå tar jeg meg en frikveld og stikker til Orkdal en tur.

Krysser fingrene for at morgendagen blir en bedre skoledag enn de siste dagene. Jeg har da fått gjort litt, men føler ikke det er nok. Setter min litt til morgendagen jeg......

3 kommentarer:

Lisa sa...

Noen dager blir det bare sånn og da er det ingenting anna å gjøre en å ta seg en frikveld! :)
Det bli likar i morra vettu, Hanne! :)

Nils 2. sa...

Staa paa Hanne! Du lyt sei frå når du får tia, så ska æ server et enkelt, men spennende måltid på "Høgda" i Lernesdalen.
Det bli nok luft i ballongen igjen ska du sjå.
Når æ e på MOT-besøk lære æ bort at å fyll luft i ballongen e å gi positive tebakemeldinga te nånn. Da e det vikti å gi tebakemeldinga som styrke vedkommende's sjølbilde. Det kan æ jærra me å sei te dæ at du jær mæ gla, å bloggen din e verdens triveleaste blogg. Æ e sekker på at du har lesinga i boks allerede mens æ skriv her no. Så må du huss på at du har lov te å ta dæ en liten lesepause. Det e bææææææære godt te haue dett.

Merete sa...

Viktig å ta sæ ein frikveld eller en fridag, så bli alt my liker :) Stå på litt t Hanne, så e du snart ferdig :D