tirsdag 18. mai 2010

17. Mai

'Da er den store dagen, og en av mine favoritt dager, over for i år. Tenkte jeg skulle vise frem litt bilder fra dagen. Været var ikke helt med oss i går, men jeg hadde en fantastisk dag allikevel.

Obligatorisk korps bilde. Bak i kyst drakt ser dere Kristin

Mor og datter i finstasen.
Team Buggiz i full konsentrasjon under årets natursti. Vi gikk inn med liv og lyst, og super lagånd, og kom seirende ut av årets natursti. Twist, heder og ære ventet oss dermed. Laget bestod av mor og far Nilsen, familien buggis, familien tøndels og Arnhild.
Dagen ble avsluttet med skogstur rundt Lernesdalen, en perfekt avslutning på en perfekt dag.

3 kommentarer:

Merete sa...

Bra nånj nyte 17. mai å!:)
Æ va heim, grilla atme Theisendammen, hørt itj et eneste hipp hipp hurra, å hørt itj et eneste korps, å va strålende fornøyd me det!

Trine Buggs sa...

Det her va rett og slett ein perfekt dag, Hannemor! Det at vi vann naturstien va jo heilt konge, men for all del itj nå uventa. Vi e jo dronningan av å finn et ordentlig lag! Og æ glede mæ på fler tura rundt Lernesdalen, kjempefint :-)
P.S. Mailadressen te mor oddis e valborg@oddebug.no

Lisa sa...

Så fine dere var og jeg bøyer meg i støvet for seieren på naturstien - det står det virkelig respekt av!

Jeg vil også være med rundt Lernesdalen når jeg kommer hjem. Selv om jeg må innrømme at jeg blir litt nervøs med tanke på å springe oppi der med deg for i dag snakka jeg med pappa Nilsen og da sa han at han trodde at Hanne hadde begynnt å trene mye ja, for ho va no blitt så sprek. Han skulle også ta deg med på skitur til vinteren, sa han, så da er du forberedt. :D (Det lønner seg ikke å trene alt for mye :P)