torsdag 16. april 2009

Fullpakket uke

Nå er endelig påska over. De fleste sier det motsatte, men i år var det deilig at påska ble over for mitt vedkommende. Uka her har hittil vært fullpakket, med bloggmateriale. På mandag var jeg og merete på kino. Vi så en film som het "En shopoholikers bekjennelser". En standard jentefilm, der en bare kan se og vite alt som kommer til å skje videre i filmen. Det beste med filmen var alle de fine klærne. Veldig koseligå treffe folk igjen etter en tyst påskeuke, og å dra på kino er jo alltid en klassiker. Tirsdag var det tid for shopping med June og Elisabeth. Siden jeg ikke hadde med kamera denne dagen har jeg stjålet litt materiale fra Junes kjempe koselige blogg, http://junesinefjollerier.blogspot.com/ .


Damen koser seg med deilig pepperbiff, på kinaresturant før shoppingen.

Shoppedamene, Elisabeth snek seg unna all fotografering denne dagen, noe som var synd.

June og jeg spiste pepperbiff, mens Elisabeth spiste fritert kylling i sursøt saus. Til forett spiste vi våruller, og til dessert var det fritirstekt banan med is. Nydelig mat til en nydelig pris. Siden vi koste oss slik med maten ble shoppingen et maraton uten dimensjoner. Vi må nok derfor ta igjen shoppingen en dag. Tiden dro rett og slett i fra oss.

Tunik/kjole fra indiska.


Er ikke disse skoene nydelige? June prøvde disse, og ble forelsket. Hun ba meg prøve dem for å se hvordan de så ut på foten. Selvfølgelig klarte ikke jeg heller å motstå disse skoene så det ble et skokjøp på meg også. Hælen vises ikke på bildet, men den har en nydelig liten hel hæl, så de var skikkelig behagelige å gå i.


I går, onsdag var det tid for Avera treff. Marit på jobben er Avera konsluent, og inviterte oss til et slikt treff. De selger kosmetikk, hudpleie produkter osv. Jeg var så heldig å bli sminket, og ble fornøyd med resultatet.

Resultatet av sminkingen.


Jeg kom hjem med en real fortjensete etter avera treffet. For det første var det i inngangsbiletten gaver til en verdi av 300 kr. Deretter var det loddsalg som jeg virkelig kom godt ut av. Siden jeg og June bestemte oss for å ha en sånt hjemmeparty med Marit som sminke master fikk vi enda flere gratis produkter. Morsomt. Jeg bestilte meg noen sminkeprodukter siden jeg ble så fornøyd av sminkingen.

Min avera fangst

Dette har hittil vært en kjempe koselig uke med mye aktivitet, noe jeg elsker.

3 kommentarer:

June sa...

Det va virkelig din kveld igår :) Vinnerlykke på lodd, og make-over! Såå artig:)
Du ble fiiiin <3

Lisa sa...

Ser ut som du har ei herlig uke, også så fin som du ble! :) Gleder meg til jeg får denne skjønnheten for meg selv igjen, ja! ;)

Herborg sa...

så fin kjole du kjøpte. du kune nesten gå på kunst og håntverk skolen.