mandag 2. mars 2009

In the shopping mood

Tredje og femte dag var det tid for å teste ut Vancouvers shopping muligheter. På onsdag tok jeg og Trine bussen alene til et av Vancouvers kjøpesenter, der "shop till you drop", ble et beskrivende ordtak etter hvert. På fredagen dro vi til sentrummen av Vancouver og shoopinggatene der. Vi endte med å havne i et noe suspekt strøk, som ble i overkant urbant for Trine. Trine jeg har så absolutt ikke glemt at jeg har lovet deg en utflukt for å utforske en slik "urban" side av Trondheim siden Lisa ikke fikk deg med inn i den delen av Vancouver får vi begynne mykt i vante omgivelser.

Shoppe-Trine

Shoppere må også ha mat.
Det som er fint med Canada er at klær er litt billigere enn i Norge. Jeg ble virkelig fornøyd med mine innkjøp. Så nedenfor ser dere noen av mine shoppe kupp. Lekre lilla pumps. Lillafargen er mye mørkere enn det kommer frem på bildet.


Fornøy, fornøyd. Det skal Canada ha, de har fine klær.

6 kommentarer:

Lisa sa...

Ja, jeg forventer at du tar med Trine paa en liten ekskursjon! Sjokkerende lite livserfaring paa det suspekte omraadet paa den damen der - i mitt fravaer MAA du ta ansvar her, Hanne!

Hanne sa...

Æ ska ta ansvar.... ta her e dramatisk å må rettes opp rett å slett, så må nok få lurt ho te Trondheim snart.

Anonym sa...

Kuule sko :D kanj du gå i hæla å du, æ å vilj kanj d!

Hanne sa...

Kain å kain fru blom :P

Anonym sa...

Haha. Jeg er ikke såå lite urban, folkens! Jeg er bare litt småblind og kan derfor ikke se ting som henger høyt oppe. Når det gjelder de litt vel vulgære butikkene Lisa var så interessert i så sier jeg bare: kommentar overflødig. punktum.

Hanne sa...

Hehehe morsomt morsomt :D