mandag 2. mars 2009

Delfiner og totempæler

Torsdag er en fin dag for park utflukter. Siden torsdager er så flotte dager for slike utflukter tenkte vi, vi skulle benytte oss av det, spesielt med tanke på at vi befant oss i Vancouver. Turen gikk da til Stanley park (arrester meg om navnet er feil, eller det er skrevet feil). Smekre berter.
I Stanley park er det et akvarium, og med tanke på at Trine skrøt på seg en stor fasinasjon av å være akvarium vandrer kunne vi ikke gå glipp av denne sjansen, og være gode venner og bidra til flere akvarium besøk på Trines samle-liste. Det første som møtte oss da vi kom inn i akvariumet var bildetaking. Profesjonell bildetaking, med liksom fisk i bakgrunnen. Hva har de ikke i Vancouver? Bildet ble imidlertid fantastisk fint, men desverre for dere lesere har jeg ikka scannet inn dette bildet så dere får ikke se dette prakt eksemplet. Deretter var det rett på delfin show. Ja, dere leste riktig, delifin show.

Til mitt reisefølges store ergelse ble jeg noe overstadig interessert å fassinert av disse fantastiske skapningene.

Som overskriften tilsier så vi også totempæler på denne fantastiske dagen i Stanley park.Ekte turister må få med seg ordentlige turistatraksjoner.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Delfina <3 dæm e såå søøøt!

Hanne sa...

I know, endele nån som dele min iver å :D jeihj

Anonym sa...

Fint glis på det ene bildet. Ingen skal si noe på at jeg ikke er glad :-) Vel, jeg fikk lagt til et nytt akvarium på listen min og det var veldig morsomt å se på delfinene. Selv om kanskje du, Hanne, syntes det var i overkant morsomt ;-) Neida, moro var det!

Hanne sa...

Tror faktisk du er en av mine gladeste venner Trine så det skal du i hvert fall ikke ha på deg :D
delfiner er jo bare gøygøygøygøygøygøøøøøy :D tihihihi ;) Iver er alltid bra :P