søndag 19. august 2012

Pstereo


Dette har vært en super helg, egentlig har det vært en super uke også. Når det kommer til uken så har den vært bra fordi jeg har tatt en del avgjørelser som jeg kjenner er helt riktige for meg. Når det kommer til helgen har det vært bra på grunn av at jeg har vært på festilvalen Pstereo. Til tross for at helgen begynte med oppstart av antibiotikakur ble Pstereo en høydare og en kjempe morsom opplevelse.
Vi begynte festivalhelgen med First aid kit. Det la vel lista får jeg si. Wow som jeg digger denne gruppa. Jeg har likt de siden Nina introduserte meg for dem, og derfor var det ekstra morro å se de live. Er jo alltid stas å se band som man kan mange av sangene til også. Tror nok dette var et av de største høydepunktene for meg.

Senere på fredag hørte vi på den Svenske bjørnestammen. Jeg må ærlig innrømmet at jeg ikke har hørt så veldig mye på dette bandet tidligere. Var vel i grunnen kun en sang som var kjent for meg. Det la imidlertid ingen demper på stemningen. Er herlig med slike band som lager så god stemning. Livlig føler jeg er et veldig beskrivende ord når det kommer til dette bandet.
Fredagskvelden ble avsluttet med Kaizers orchestra, en verdig avslutning på en fantastisk kveld. Jeg fant ut at jeg kan færre Kaizers sanger enn jeg hadde trodd på forhånd, men det får så være. De lagde god stemning de også.


Festivallørdagen ble startet med Raga rockers. Etter Raga rockers valgte vi en litt annen strategi enn kvelden før, og fant oss en perfekt sitteplass på gressplenen mellom de to største scenene på området. Vi fikk dermed med oss mye god musikk godt og strategisk plassert.

To band som var helt nye for meg og som overrasket meg veldig positivt var team me og grandaddy. Det er det som er så morsomt med slike festivaler å oppdage nye artister og band som man faller for.Jeg dro ikke alene på festival, men det ble lite bilder av følget gitt. Her ser dere imidlertid to blide og fornøyde damer som jeg hengte meg på disse festivalkveldene. Nesten navnsøstrene Nina og Lina. Neste år har jeg bestemt at Lisa også skal bli med.

Festivallivet ble avsluttet med konsert av Mew. En kjempe flott avslutning på ei fantastisk helg. Arrangørene hadde virkelig gjort jobben sin og fått tak i mange flotte artister til festivalen. Jeg håper virkelig jeg får med meg også neste års festival for dette ga mersmak.

Kort oppsummert kan pstereo 2012 beskrives som god stemning, god musikk, heldig med været og folksomt.

1 kommentar:

Lisa sa...

Skjoenner at jeg har gaatt glipp av noe her, ja! Neste aar er jeg med! :)