søndag 18. september 2011

Siden sist

Nå har jeg fått ganske klar beskjed om at det er over en måned siden jeg blogget sist, og at det dermed er på høy tid å gi fra meg et livstegn. Det er vel litt slik at tiden går uten at man selv føler at det har skjedd nok til å kunne skrive blogginnlegg om det. I hvert fall føler jeg det slik av og til. Når jeg imidlertid tenker etter har det faktisk skjedd en del den siste måneden.
Mye av tiden har jeg tilbringt på jobb. Det er ganske deilig å begynne å jobbe igjen. Er da ingen sak når man har gode kollegaer.
Jeg og Lisa har også gått til det skrittet at vi har meldt oss inn i 3t. Det er ikke dårlig. Vi var faktisk å trente i dag også. Før treningen var vi på loppemarked. Ganske koselig i grunnen. Jeg kjøpte ikke noe, men det er morsomt å gå å se. Fant et retro servise jeg kunne tenkt meg, men fornuften seiret gitt. Var imponert over hvor mye folk som var på loppis, men jeg må vel venne meg til at jeg bor faktisk i en by nå og ikke på bygda.
Det aller største som har skjedd siden sist er imidlertid at jeg har levert masteroppgaven min. Det er herlig å taste disse ordene kjenner jeg. Har jo igjen muntlig, men jeg er et stort steg nærmere å være ferdig.
Er helt merkelig å se navnet sitt på en bok. Må innrømme det er litt stas. Den flotte orkideen på bildet fikk jeg i ferdig-med-master-gave fra snille Merete. Så utrolig koselig altså. Hun var forresten på besøk i går. Vi fant ut at det var skammelig lenge siden vi hadde møttes, men det føltes som det var bare dager siden vi så hverandre sist. Slike venner må man passe godt på.
Jeg har også kjøpt meg iPhone. Bildene er tatt med den, og jeg ELSKER den. Det beste kjøpet jeg har gjort på lenge. En utrolig morsom og fantastisk duppedings rett og slett.

3 kommentarer:

Merete sa...

Wooho, nytt blogginnlegg, made my day :)

Lisa sa...

Yey, oppdatering! :)
3t-medlemskapet vaart er rett og slett legendarisk. Denne 3t-fantasten har i dag fatt toeyd og boeyd seg litt paa yoga. Neste gang er det pliktig oppmoete! Det knaker og braker paa steder du ikke viste du hadde. Veldig fint :)
Og boka di er fiiiiin, Hanne! God grunn til aa vaere stolt over den :)

Lisa sa...

...bare minner paa at naa har det gatt en maaned igjen...