fredag 4. februar 2011

Oppdattering

Nå har Lisa helt rett, det er på tide med en bloggoppdattering. I løpet av denne uke her har det skjedd mange ting når det kommer til masterfronten. Jeg har nå fått tak i alle informantene jeg trenger til prosjektet mitt, og starter med intervjuer om akkurat to timer. Endelig ordnet alt seg. I løpet av de neste to ukene blir det nok kun intervjuing som står i hodet på meg. Jeg forbereder meg på sene kvelder med transkribering. Det er virkelig godt jeg har lesesalplassen min. I kveld blir jeg nok sittende ganske lenge i iveren over at jeg faktisk har noe konkret å gjøre.

Det er helt uvirkelig at jeg nå skal begynne å intervjue. Jeg sendte inn søknaden til den etiske komite den fjerde november, og begynner intervjuene i dag den fjerde februar. Ting tar tid altså, med et er prisen man må betale for å skrive om akkurat det man ønsker på masteroppgaven. I hvert fall gjelder det mitt tilfelle.


Nå er jeg skikkelig spent. Tror nok ikke det blir gjort så fryktelig mye skolerelatert før intervjuet i dag. Skrekkblandet fryd er veldig beskrivende nå.

Jepp svepp, da vet dere (evt. bare Lisa, siden hun trolig er den eneste som leser denne bloggen) hvordan ståa er.

4 kommentarer:

Nils 2. sa...

Bare Lisa du liksom !!!!!!!!!!!!
jeg tenkte jeg skulle kommentere i dag for å fortelle deg at jeg også ser fram til du er ferdig med oppgaven din. Jeg er jo tross alt litt over middels interressert i emnet.
Takk for titten =)

Lisa sa...

Jeg er nok i allefall definitivt din stoerste fan! :D Og naa ble jeg glad her paa fredagsmorran. Masse lykke til Hannemora. Jeg skal vaere hjemme heeeele helga, saa hvis du har tid til en liten skypestund maa du skrike ut! :)

Merete sa...

Hallooo!
Æ e injpå bloggen din kvar dag, frøken!

Lykke t, endelig e ventetida over :)

Line Kristine sa...

Det er ikke bare Lisa som leser bloggen din, nei ;)
Lykke til med videre med oppgaven! Så kjekt at du nå endelig er ordentlig i gang :)