mandag 23. november 2009

Sosialt påfyll

Nå har jeg buret meg inn på landet i flere dager så nå var det virkelig på tide å dra inn til byen igjen for litt sosialt påfyll. Det er utrolig kjekt å sitte på landet å skrive til eksamen, men en når liksom et punkt der en trenger å sosialisere seg litt mer også. De aller fleste av mine venner er jo i byen så da er det deilig å kunne ta en pause fra eksamensskrivingen og dra for å treffe dem. Mange er jo andre steder også, men det er ingen som har flyttet tilbake til hjemkommunenen min, og da blir det kjedelig å bure seg inne der over en lengre periode.

I går var jeg og Elisabeth på kino og så den koselige filmen Julie & Julia. Vi ble skikkelig sultne begge to, og kokebøker ble oppført på ønskelisten. Etterpå dro vi til Elisabeth og hun bød på deilig pastasalat, så vi fikk en liten feeling på det gode matliv allikevel.

Bildene er hentet fra google.

I dag er det shopping på tapeten. Først skal jeg og Elisabeth til byen der hun skal kjøpe seg en fin kjole. Jeg har planer om å gjøre ferdig julegavene (de jeg skal kjøpe). Jeg skal også på panduro og kjøpe inn litt saker som vi skal bruke når vi skal lage marsipan figurer på desember. Etter alt dette skal jeg på kinaresturant med Gunhild. Dette blir virkelig en topp dag. Til slutt i dag skal jeg innom jobben en tur. Fult pakket med opplegg, noe som er kjempe koselig. I morgen drar jeg på landet igjen og burer meg inne med min eksamen. Hva skulle en gjort uten sine venner sier nå bare jeg.

Ønsker dere alle en finfin uke :)


2 kommentarer:

Lisa sa...

Høres ut som du har en herlig dag forran deg, snuppa! =) Kjenner godt til det der sosialiseringsbehovet man får etter noen dager innburet med oppgaveskriving!

Nils 2. sa...

Såh, du tru du må t trondheim for a finn vænna ja ..... bor æ liksom ikke på fittjhæsnj æ da ?????

*furte*