lørdag 31. oktober 2009

Nyanskaffet glis

Bildene taler vel for seg selv.


Jeg vil også bruke denne anledningen til å si noen jeg har tenkt på en stund. Om noen har noe negativt å si om bloggen min, og ikke engang tørr å skrive en kommentar i bloggen så har jeg en oppfordring til dere om å slutte å lese bloggen. Er bloggen så kritikkverdig så slutt å les den da. Jeg synes også det er veldig feigt å komme med usaklige negative tilbakemeldinger i hytt og pine sånn uten videre om bloggskrivingen min. Det er ingen tvang å lese denne bloggen, og det er fremdeles min blogg. Det vil si at jeg skriver om det jeg vil skrive om. Take it or leave it.

Til dere som er i tvil er jeg i ekstase over å ha fått i disse billettene, og jeg nyter hver en tone på mine nye-gamle- A-ha cdeer. Tredje desember 2010 er jeg og Nina isolert fra all omverden, bortsett fra A-ha verdenen. Åh herlige liv, som jeg nyter det akkurat nå :D

Jeg vil avslutte dette innlegget med å takke alle dere som leser bloggen min og ser ut til å sette pris på den. Det er med dere jeg vil dele mine blogg innlegg. Lenge leve positive sjeler, jeg er glad for at det tross alt er mange av dere der ute :)

6 kommentarer:

Rapunsel sa...

Å for en samling!!!
Da jeg så igjen coveret til Hunting high and love kjentes det plutselig ut som om jeg var 12 år igjen. Hadde vel NOEN timer med dype studier av det coveret. Knegg knegg!! Jeg synes du har en fin blogg, jeg.

Lisa sa...

Jeg synes også at du har en veldig fin blogg! :D Er jo innom her og sjekker etter nytt flere ganger daglig, så kan vel sikkert karakteriseres som din største fan! ;)

Line Kristine sa...

Jeg er blant dem som ofte kikker innom bloggen din og koser meg her :)

Merete sa...

Æ e på samme stadie som Lisa, innom fler gang daglig :D I love Hannes blogg, så det! :)

Hanne sa...

Tusen takk damer. Det varmer virkelig med slike kommentarer. Det er for dere jeg skriver vettu :)

Hanne sa...

Kan ikke skjønne at noen har sure oppgulp over denne koselige bloggen. Hev deg over det! Det er dessuten deres problem at de bruker tiden sin på ting de ergrer seg over. Det finnes altfor mange mennesker som er programmert for "finn fem feil".
Jeg syns du skriver både godt og underholdende - stå på!