fredag 30. oktober 2009

Høstånd

I dag har jeg virkelig ånden over meg. Kanskje det er det gode været som gjør det. Jeg har vært på en bedre tur i skogen. Tok ikke med meg kameraet i dag, men legger inn noen andre bilder fra en tur for noen dager siden.

Er det ikke bra herlig å bo landlig til og ha naturen rett utenom døren. Herlig å bare gå ut og være rett i naturlandskap i stedet for å sette seg i bilen og kjøre til egnet tur terreng.
Sjøen blir jeg virkelig aldri lei. Å bo i Østerrike hadde derfor aldri vært aktuelt for meg.
Da jeg gikk gjennom skogen i dag hørte jeg på musikk. Da jeg kom til et nydelig skoglandskap med grønn fløyelsmyk mose på bakken og solstråler som beriket det hele startet Enya med sangen May it be på ørene. Det kunne virkelig ikke passet bedre. Det var litt ringens herre preg over det hele akkurat i det øyeblikket.
Det er så viktig å nyte slike fine øyeblikk, og se dem. I mellom stress og jag i hverdagen kan en ofte overse slikefine øyeblikk og det er virkelig synd.
Siden jeg er i et så godt driv i dag så skal jeg nå se over en oppgave jeg snart skal levere og deretter tror jeg det blir vasking av stue faktisk. Helt utrolig hvor jeg tar av i dag. Fikk plutselig lyst til å gjøre det litt mer høstlig her, og da må jeg skynde meg for høsten er jo snart over. Forhåpentlivis blir det også tid til litt julegave strikking i kveld også.
Håper dere alle har hatt en fin dag, og at dere får en fortreffelig helg :)

3 kommentarer:

Rapunsel sa...

Åååå... nå fikk jeg nesten litt hjemlengsel igjen. *sukk*

Rapunsel sa...

Det er meg igjen med noe utfyllende info; Det utsiktsbildet var bare helt herlig! Du er heldig som kan stå opp til det.
Og den grinda! Den ble det litt nostalgisk sus over for meg nå...

nils2 sa...

Kjent igjen den grinda ja hannepanne.... å til Rapunsel, der akn du se hva vi har vi her hjemme ... vakkert 8)