mandag 20. juli 2009

En regnfull dag

I dag var jeg pent nødt til å pakke ut mine støvler, som jeg så opptimistisk hadde pakket til ferien. I dag har det nemmelig regnet absolutt hele dagen. Det har ikke akkurat vært duskregn heller, men skikkelig stri regn. Jeg synes det er helt i orden at det regner. Synes faktisk det er ganske koselig å sitte inne å se på at det regner ute. Spesielt deilig er det at det regner nå da det øker sjansene for at vi har bedre vær i vente, og med tanke på at det er fire dager til jeg går ut i ferie er ikke godvær å forakte i neste uke. Dagen i dag har vært en fantastisk dag. Jeg har kost meg mer i dag enn jeg har gjort på to uker nå. Mye av årsaken til det er at Lisa endelig har ankommet ned fra fjellet. Som jeg har savnet den damen. Når hun er i Canada har hun jo i det minste mobil og internett dekning. Det var for mye å forlange langt der oppe i den norske fjellidyllen. Til tross for omstendighetene ble det en kjempe koselig dag. Misforstå meg rett, det er alltid fantastisk å være sammen med Lisa, men Lisa vet hva jeg mener. Så dere andre der ute som ikke skjønner noe av det jeg nå skriver, kan bare leve i uvisset. Dagen ble avsluttet med taco hos meg. Det skulle bare mangle at Lisa fikk det etter i dag, hun har jo tross alt levd av sodd i en måned nå ;) Det er deilig å kjenne at en endelig nyter fridagene til fulle. Derfor vil jeg si at solen hos meg har skint mer i dag enn den har gjort på i hvertfall tre uker. Sommeren er herlig dere når en først får luktet på den. Nå har jeg startet nedtellingen, på fredag braker det løst.

Har ikke jeg verdens søtese støvler? De kom virkelig til nytte i dag, og jeg som hadde planlagt tøysko.

2 kommentarer:

Ann Karin sa...

Hei! Takk for hilsen i bloggen min.
Reggne skikkeligt her hos meg også nå. Hadde akkorat vært ute og lufta hunden. Da eg kom inn , var det som himmelens sluser åpna seg.Heldige med den. : )))
Phu...Eg begynte på jobb etter ferien i dag eg. Heldige du som har ferien til gode.
Du hadde så stilige/tøffe støvler så ka jer det om det reggne. : )))
Ønske deg ein fine kveld.

Lisa sa...

En kjempefin dag ble det!! Alle skulle hatt en Hannemor i livet sitt til å gjøre selv de i utgangspunktet kjipe dagene, til solskinnsdager! :-)