tirsdag 14. juli 2009

Avslapnings medisinen

Etter travle og slitsomme dager er det ofte vanskelig å finne det elementet i tilværelsen som virker avslappende. Jeg blir så oppjaget at adrenalinet vil liksom aldri gå til hvile. Jeg undrer meg virkelig hva som driver meg til å komme igjennom slike dager, men det er vel en eller annen urkraft. Heldigvis har jeg funnet den perfekte medisin kombinasjonen. Hauger med snop, strikketøy og a-ha. En herlig kombinasjon. Endelig kan jeg slappe av. Klokken er nå 21.15, og kjenner endelig at jeg slapper av. Jeg har rustet meg for de fremtidige dagene denne uken og neste uke. Nå er jeg forberedt med paracet innhandlet, og en fridag i morgen. Når det blåser som kraftigst må en alltid ha det friskt i minne at stormen en eller annen gang må slippe taket, og gli over. I mellom stormen skal jeg fylle tiden min med gode venner, strikking, avslapning, musikk, og en miniatyr nedtelling.

Har merket meg at det er mye a-ha snakk på denne siden, men de utretter underverker i tilværelsen min så det skulle jo jammen meg bare mangle.

3 kommentarer:

Line Kristine sa...

Bra at du har funnet deg en avslapningsmedisin som fungerer godt for deg! Det er så viktig å klare å slappe av når man har anledning :)

Rapunsel sa...

Du er så absolutt inne på et spor her!! HÆÆÆÆÆÆRRLIG!!!
Har forresten ønska meg den cd'n til bursdag av min kjære... så imellomtiden får jeg bare stresse videre;))

June sa...

Du fortjener virkelig avslapning. Hold ut en liten uke til nå, så har du endelig ferie. Tenke på dæ :) Flinkeste Hanne æ vet om!