torsdag 2. april 2009

Hoppende glad

Denne dagen fortjener virkelig en blogg. Jeg er nemmelig hoppende glad. I natt var jeg på nattevakt og har derfor sovet lenge siden jeg om noen timer skal på jobb igjen. Da jeg skrudde på pcen og leste igjennom nyinnkomne mail fikk jeg tidenes glad nyhet. Mailen startet slik:
Første runde av opptak til 2-årig Helse- og sosialfaglige masterprogram høstsemesteret 2009, er nå gjennomført. Du er gitt tilbud om studieplass ved følgende studieprogram:1 Helsevitenskap .

Hurra hei og hopp, fyrverkeri, hoppende glede. JEG KOM INN. I det siste har jeg vært meget bekymret for at mine master planer skulle gå i vasken. Noen hvisket meg nemmelig i øret at det var stor søknad på studiet. Stor søknad eller ei, jeg kom nå i hvert fall inn. Nå har både Gunhild og Lisa fortalt meg om de lekre lesesalene til master studentene. Gleder meg virkelig til å utforske disse. Det skal bli så deilig å sette seg ned å jobbemed skolearbeid, og ikke minst skrive igjen. Jeg er glad i å skrive jeg. Fikk skikkelig blod på tann da jeg skrev bachelor oppgaven min. Nå er det bare å spare penger. Bra jeg skal jobbe i hele påsken. Dette blir så bra. Det ble ikke lenge jeg klarte å holde meg unna skolebenken. Kanskje ikke sjokkerende for dere som kjenner meg godt tenker jeg.


Så Lisa til deg vil jeg bare si, takk for samtalen den siste dagen av mitt og Trine sitt Canada besøk. Du vet å treffe spikeren på hodet. Nå er jeg bare glad, og bryr meg faktisk ingenting om hva andre sier. 20 August skal jeg gå med hodet hevet, og være stolt som en hane, over å kan kalle meg mastergrads student.

Legger med dette bildet av meg og Tove fra sykepleieavslutningen. Nå starter en ny epoke, og ingenting passer meg bedre akkurat nå.

4 kommentarer:

Lisa sa...

HURRRAAAAA!!!! Naa ble jeg ogsaa hoppende glad her jeg sitter! :D
..og greit nok at du skal spare penger froeken, men naa haaper jeg at du husker HELE samtalen vaar! ;)
Det eneste teite er jo at du begynner paa dragvoll naar jeg ikke er der lenger.. :S Men jeg har sett de der masterstudentene hvordan de suger seg fast der inne paa de fancye lesesalene sine, saa du hadde vel ikke hatt tid til aa henge med en ussel bachelorstudent uansett! :P

Dropp out master Merete sa...

GRATULEEEEERE :D :D :D :D

June sa...

Det e jo så bra Hanne :) Du skulle ha pressa mæ tel å søke også... angre på at æ ikke gjor det. men men.. Savner faktisk skole jeg også..skrive oppgaver og græve i litteratur. Det er en sååå hærlig følelse når man har gjennomført en oppgave!
STÅ PÅ, dette klarer du nok utmerket.

The Gunda sa...

Gratulerer nok en gang, jeg er sykt stolt av deg :D Nå kan vi bli kaffe-kammerater å kantinehengere ;)
Hi,hi første dagen din på master er foresten bursdagen min.. sukk, en stor dag det :)