mandag 4. april 2011

Vårfornemmelse

Nå har jeg virkelig troen på at våren skal komme til Trøndelag. Jeg har så stor tro at jeg går i mine nye vårsko i dag. Det var jammen meg på tide. De har jo stått der ubrukt i opptil flere uker, og det er jo en skam. I går var det fantastisk vær i bartebyen. Jeg gikk meg derfor en tur før jeg tok frem skolebøkene. Kjempe deilig. Fikk også følelsen av hele Trondheim våknet opp i går. Det var mange mennesker å treffe i gatene, vinduer og verandadører som var åpne, og masse latter og smil. Det er virkelig deilig med slike flotte værdager.

Sånn ellers har jeg funnet ut at alle trøndere er skap rockere, om de vil det eller ei. Jeg har også funnet ut at hjemmelagd guacamole er noe av det beste som finnes....... og når man skriver masteroppgave er middagen et av de store høydepunktene.

Til middag i dag skal jeg lage noe jeg aldri har lagd før, nemlig couscous. Tenkte å bruke denne oppskriften, for den så skikkelig nammis ut.


Ja, dette får holde for denne gang. Kjenner at oppfinnsomheten er liten for tiden når det kommer til blogging. Er ikke akkurat så mye spennende som skjer i livet mitt nå, og jeg bruker opp synsingene mine på masteroppgaven. Jeg kommer vel sterkere tilbake.


*drømme*

Ingen kommentarer: