torsdag 10. mars 2011

Happy birthday feires med analyse

Da er det vel på tide med en kjedelig masteroppdattering da folkens. Føler meg forpliktet til å holde vestfronten litt oppdattert, så dere andre får bare stå det ut. Nå har jeg fått fart på analyseringen. I går hadde jeg en super arbeidsdag, og fikk gjort kjempe masse. Er herlig med slike dager. Tror ikke dagen i dag blir like effektiv, men fikk et kjempe kick i sted da jeg fant en nettside som var perfekt for masteroppgaven min. Kjente jeg ble skikkelig gira. Det var nemmelig en side laget av helsedepartementet om hvilke rusforebyggende tiltak som gjennomføres i Norge. Utrolig praktisk, for da slipper jeg å lete meg i hjel etter alle programmene, og jeg kan lett luke ut de som ikke er relevante for meg. Herlig med slike oppdagelser. Jeg fant også ut at en bok jeg skal bruke til oppgaven finnes på nettet som E-bok, og da slipper jeg å stresse med å låne den på biblioteket. Det er en bra dag for kilder dette tror jeg.

Ellers så vil jeg gratulerer verdens beste Merete med dagen. Hipphipp hurra for deg. Håper dagen din blir super duper.

Nå kom jeg også på at i morgen er det, hmmm skal vi se (regner i hodet) 6 år siden jeg fikk førerkortet. Husker datoen så godt siden det var dagen etter bursdagen til Merete, og på bursdagen til pappa Nilsen.


Sangtips til slutt: Marit Larsen med Vår beste dag. Det er en Erik Bye sang som Marit Larsen synger helt fantastisk.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Jeg setter pris paa oppdateringer, saa som du sier saa faar de andre bare staa det ut om de ikke er interessert, for det er JEG! :D Hehe...
Gratulerer med femaarsdagen til foererkortet og med dagen til Merethe!
Jeg har forresten ogsaa skikkelig dilla paa den Marit Larsen-sangen for tida - kjempefiiin! :)

Bursdagsbarnet Merete sa...

Æ har faktisk fått mæ blogginnlegg, hihi :D Tusen takk snuppa mi :)
Å takk t Lisa :)