mandag 9. august 2010

Som tiden flyr

Nei, huff da, her har det ikke skjedd stort på en stund gitt. Tiden flyr i trivelig selskap vet dere. Den første ferieuken min gikk utrolig fort med store happeninger som besøk av Flikkeruds og maaaasse herlig tante tid for Hanne, fossekonsert med en herlig liten gjeng, og naboens 60års dag. Når det gjelder tantetiden ble den brukt til masse forskjellig. Jeg nevner: (Ingvilds favorit) leking i dukkestuen, pynting av krus med fimoleire, kunstutstilling, pizzakveld, filmkveld og opptil flere kjempe hyggelige "øra turer". Litt fysisk aktivitet har det også blitt i ferien med masse joggeturer og tur rundt lernesdalen med Buggis. Vi knuste vel rekorden fra sist vi gikk rundt, men det behøver vi vel ikke å gni så veldig inn for Lisas del ;)

Jentene er dypt konsentrert om å pynte koppene sine. Smilet ble litt bredere etter hvert som Oda fant ut at hun hadde klart å "lurt" med seg Hanne på en alene tur til Øra.
En fornøyd gjeng som spiser pizza. Knut Olav er i hvert fall kjempe fornøyd.Kristin og Hanne som linselus.

Jeg ser at jeg har tatt mye mindre bilder i år enn tidligere sommere. Det er jo kjempe synd da så her må det full skjerpings til.

1 kommentar:

Merete sa...

Ja, tia flyyyr! Sjøl om æ har hatt feri ein liten evighet, så har d gått kjeeempefort!!
Sjer ut som du har kosa dæ masse me tantebarn da :D