torsdag 3. juni 2010

Et minijubileum

I dag har jeg hatt et minijubileum. Jeg måtte skynde meg å skrive om det før dagen var omme. For om dagen var omme hadde jubileet vært over, og da hadde jeg ikke kunnet skrive om det. Mitt minijubileum er at jeg i dag feirer to år som gastro sykepleier. Dagen ble tilbragt sammen med trivelige kollegaer på gastroavdelingen. Jeg skal ærlig innrømme at med forrige sommer friskt i minne, var jeg veldig spent på å starte sommerjobbingen. Det har virkelig gått over all forventning de siste dagene, og jeg har kost meg veldig på jobb. Kjente at jeg trengte den pausen jeg har hatt, mens jeg har gått skole. Jeg håper og krysser fingrene for en fin gastro sommer (ja, det høres nok litt kvalmende ut).

Tidligere i kveld så jeg at jeg hadde fått en utfordring av Trine, som har blitt superduper flink til å blogge ofte :D Utfordringen gikk ut på å skrive seks fine ting om seg selv, og poste et bilde av seg selv. Aiaiai man skulle tro man kjenner seg selv best av alle mennesker, men den der utfordringen satt langt inne gitt. Jeg gjør et forsøk også tar jeg gjerne tilbake "korrektur" fra dere lesere :P  • Jeg er arbeidsom. Når jeg er på jobb, er jeg på jobb 100%, og står på det jeg makter for at andre skal ha det bra.

  • Jeg er snill, liker jeg å tro i hvert fall.

  • Jeg er ærlig.

  • Jeg respekterer andre for dem de er, og hva de står for.

  • Jeg er flink til å gi ros til andre.

  • Jeg er punktlig.


Nå bør du være stolt Buggz, for dette satt langt inne. Nå er det frøken Nilsen sin tur (og ja jeg er drit sjalu på at dere i skrivende stund sitter og gosser dere på storoddan uten mitt nærvær ;P )

1 kommentar:

Merete sa...

Stæmme på ein prikk :)