søndag 20. desember 2009

20. Desember

I dag så er det fjerde søndag i advent, og siste søndag før julaften. Tradisjon tro skal vi på familiejulebord i dag. Bestefar har invitert oss på familiejulebord på denne dagen så lenge jeg kan huske. Da kommer det byfolk også, og pakker blir byttet. Dette synes jeg er en kjempe trivelig tradisjon. Vi feirer jo ikke jul med byfolket så da er det ekstra koselig å møtes før julen i hyggelig lag. Jeg er jo så glad i koldtbord også da så i dag sikler det om min munn når jeg skriver blogginnlegg. De siste årene, eller det begynner faktisk å bli ganske mange år det også, så har Klara blitt med på julebordet hun også. Det er ekstra koselig synes jeg. Etter koldtbordet bærer det hjem på lernes for kaffeslabras. Mamma har laget en herlig fromasjkake, også blir det vel servert litt julebakst tenker jeg. Innimellom all spisingen er det litt deilig å spise noe som er litt lettere, som en fromasjkake er.

Ønsker alle en fin søndag. Har dere noen planer for dagen? (Har funnet ut at det er bortimot umulig å stille spørsmål til mine blogglesere, men jeg gir nå aldri opp da vettu).

3 kommentarer:

Merete sa...

Æ ska vask ut eksamen tå huse, hehe.. Dvs shine heeeile leiligheta, å få bort alt som minne om skole, å få d koselig istan :)

Å så ska æ på kino ikveld å sjå twilight, gle mæ :)

Rapunsel sa...

Nå er jeg oppdatert!! Det sier noe om deg at du har så mange gode venner da vet du! Ikke bare du som er heldig men vi vennene er heldige som har deg som venn.
Yes ... jeg har pakka ferdig alle gavene i dag. Bare litt sånn småplukk til husets folk igjen nå.
Risboller med kokos! Det er min julekakemusthave. Ellers så er silkekaker en god nr to.

Lisa sa...

Jeg skal enten handle julegaver eller late meg. Har ikke bestemt meg enda. Kanskje skal jeg se på polar-ekspressen på film. Eller så skal jeg skrive julekort, eller kanskje alt det der samtidig! :)
Hihihi, har juleferie jeg!! :D Kan nesten ikke tro det..