lørdag 8. august 2009

A picture of me

Etter utfordring fra Lisa må jeg vel bare til pers og legge ut noen bilder av meg selv. Jeg kan ikke risikere at Lisa blir dødelig fornærmet vet dere.

A PICTURE OF ME ON MY BIRTHDAY:

A PICTURE OF ME BEING TRULY MYSELF:


A PICTURE OF ME LOOKING RIDICULOUS:A PICTURE OF ME MAKING A GOOFY FACE AT THE CAMERA:


A PICTURE OF ME SHOWING OFF A NEW HAIRCUT:

Jeg viser vel strengt tatt frem kjolen på dette bildet, meeeen pytt sann.

A PICTURE OF A TIME IN MY LIFE THAT'S OVER, BUT I WISH IT WASN'T:

Jeg mangler ett bilde under dette punktet, og det er et bilde av Gunhild fra Levangertiden.


A PICTURE OF ME WITH SOMEONE I LOVE:A PICTURE OF ME THAT MAKES MY HEART SMILE:


A PICTURE OF ME AND MY FRIENDS:


June vi må definitivt ta flere bilder av oss sammen, utvalget var skralt.

Dette bildet av meg og Gunhild ville jo bare ligge, så etter utallige forsøk får det bare være. Vi er jo tross alt litt bak frem alikevel så det passer kanskje bra?


Ann Iren, Mari og Marte dere er ikke glemt, men jeg hadde desverre ingen bilder av oss sammen. Elisabeth er selvsagt ikke glemt heller, men jeg vet du ikke ønsker å vise ditt skjønne ansikt utad på bloggen. Hvis noen andre føler seg glemt beklager jeg virkelig, det er dere garantert ikke. Til mitt forsvar, dette tok UTROLIG lang tid.


A PICTURE THAT DESCRIBES HOW I WOULD LIKE TO SPEND EVERY DAY:


A PICTURE OF A GOOD TIME:

Jeg må virkelig takke Lisa for denne fantastisk korte utfordringen, dette tok jo nesten ikke noe tid i det hele tatt :P Jeg utfordrer June videre :) Om ingen kommenterer denne bloggen blir i hvert fall jeg dødelig fornærmet. Det har vært labert med kommentarene den siste tiden på denne bloggen.

5 kommentarer:

Rapunsel sa...

Kule bilder av deg,frøken!!
Den svarte kjolen var bare nyyyyydelig til deg. Og så heldig du er som har så mange og gode venner rundt deg ;) Både små og store....

Ingvild sa...

Jeg snek meg innpå her jeg og Hanne, bare for å sjekke om du tok utfordringen fra bloggetrollet! Og det gjorde du visst. Nå er det min tur (snaaaart). Håper alt er bra med deg!

Lisa sa...

Hurraa!! Nå ble bloggetrollet kjempeglad! Hannefar har fått stjerne i margen! :D Artig med bilder, ja.. :-) Setter spesielt stor pris på at du tok ansvar og la ut et bilde av meg når jeg var very drunk.. :P

June sa...

Så morsomt og mange fine bilder av deg! Oi oi, for en utfordring... Får ta tak i den når jeg har flere bilder tilgjengelig:) (om jeg tørr). Akkurat nå er jeg på vei gjennom Sverige i bil!

Sees snart, stoor klem:)

Merete sa...

Å vi må ta ein fæst snart :D Du bli jo student å greier vettu, så da bli d årnings :)