onsdag 17. juni 2009

Kjole

I dag kjøpte jeg meg en kjole, som jeg også kan bruke som tunika. Er veldig fornøyd siden jeg i det siste har funnet lite jeg har hatt lyst til å kjøpe av klær. Noe usikker på armene men klarte ikke å dy meg, den var bare nydelig. Gleder meg til å ha den på. Jeg har blitt så handlingslammet i det siste når det gjelder shopping. Må alltid ha med meg noen som kan komme med dommen. Er jo forsåvidt bra for pengeboken at jeg har blitt mer kresen på klær da, da ender jeg ikke opp med fult av bomkjøp. Dette blir nok en sommerfavoritt. June har fått meg til å oppdage at jeg har jo egentlig liten overkropp. Siden jeg har store hofter og lår har jeg jo alltid kjøpt store størrelser også i topper. Det blir jo helt feil, siden jeg har små pupper. Det er ikke noe rart tunikaene mine ser slamsete ut. Det er i grunn litt ugunstig ved kleskjæp å være så feilproposjonert, men som Lisa sier: "Ein får varra som ein e nårn itj vart som ein skoill." Men det er ikke enkelt, små pupper, slamsete mage og gedigne hofter. Jaja kjolen var i hvertfall fin, og jeg skal kose meg når jeg skal spankulere med den. Da skal hodet være hevet og jeg skal bære alle mine skavanker med stolthet.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Se der var jo finkjolen, jo! :-) Nå blir du en fin sommerberte, vetdu! ;)

Rapunsel sa...

den så kjempegod ut!
Og så har du kjøpt deg CD også!
Ble så hyper jeg nå at jeg til og med glemte stor bokstav!!
Den tror jeg er knallbra. Hørt noe på radioen. Men på den annen side Hanne... De gutta der skal spille virkelig dårlig før du og jeg sier noe! Ikke sant?

Hanne sa...

Hehehe ja glemte å nevne det til deg på telefonen i dag. Så sant så sant, er ikke den beste a-ha cdeen i rekken men fortsatt fantastisk. Vi er og blir frelst :P

Line Kristine sa...

Så fin kjole! Men du? Hvor mange av oss har kropp som passer inn i proporsjonene som de fleste klær er sydd etter? Heller få... Klesprodusentene er gode til å få oss til å føle oss feilproporsjonerte og rare :S

June sa...

Hei. Det va jo rålekker. Du blir da ei flott snelle i den :):) Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt skjønnheten?

Hanne sa...

Skjønnheten vart kjøpt på H&M faktisk. Einn at æ fainn mæ nokka uten dæ te stede da June, utroli :P

Hanne sa...

Så flott denne ser ut! Akkurat et sånt anvendelig og passe pent plagg som passer til "alt". Og er den i tillegg god å ha på - ja, da har man skaffet seg en favoritt!
Ha en fin, fin sommerkveld :-)
Pludrehanneklem